Quorn fullkornslasagne med fetaost och oliver
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om pastaplattor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Quorn fullkornslasagne med fetaost och oliver

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 103

Kcal / portion: 696

GBR (GI) / port: 3

Recept: 2784 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 4%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 674 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om pastaplattor > Äts ej

...

Skapat av
Lauritzon

Tillagning (45 min + 45 min )

  1. Tina spenat och låt rinna av. Tina quorn. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Smörj en ugnsform (30x20 för 4 portioner). Skala och riv morötter och ost.
  3. Blanda quorn med krossade tomater i en bunke. Smaka av med salt och peppar.
  4. Blanda keso, morötter och spenat i en annan bunke. Salta och peppra. Lägg blandningen i botten på formen.
  5. Varva sedan quornröra med pasta­plattor. Toppa med riven ost, fetaost och oliver.
  6. Sätt in i ugnen i cirka 30 minuter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem