Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 103

Kcal / portion: 696

GBR (GI) / port: 3
Recept: 2784 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 4%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (45 min + 45 min )
- Tina spenat och låt rinna av. Tina quorn. Sätt ugnen på 200°C.
- Smörj en ugnsform (30x20 för 4 portioner). Skala och riv morötter och ost.
- Blanda quorn med krossade tomater i en bunke. Smaka av med salt och peppar.
- Blanda keso, morötter och spenat i en annan bunke. Salta och peppra. Lägg blandningen i botten på formen.
- Varva sedan quornröra med pastaplattor. Toppa med riven ost, fetaost och oliver.
- Sätt in i ugnen i cirka 30 minuter.