Annes julinspirerade halstrade gladlax (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas bladkål >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Annes julinspirerade halstrade gladlax (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 162

Kcal / portion: 238

GBR (GI) / port: 0

Recept: 953 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 8%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 147 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas bladkål > Äts ej

...

Skapat av
Rent-a-Chef

Tillagning (25 min )

  1. Skala och skiva rödlök.
    Skala och finhacka eller finriv ingefära.
    Skär lax utan skinn i portionsbitar.
  2. Hetta upp smör+matolja i panna på medelvärme och fräs lök med ingefära cirka 5 minuter tills mjuk och glansig.
  3. Tillsätt vin, balsamvinäger, sambal oelek, sirap och stjärnanis. Låt småkoka i 15 minuter.
  4. Strimla grönkål och tillsätt detta i pannan den sista minuten.
  5. Hetta upp grillpanna utan matfett på högsta värme och halsta laxen i 1-2 minuter på var sida (1 minut = lätt rå innuti).
  6. Lägg upp laxen och rödlöksröran över.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem