
Mickes ljumma eller varma stiltonlax (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 231

Kcal / portion: 272

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1088 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 19%
Fett: 17%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Skär laxen (utan skinn) i portionsbitar.
Halvera bitarna på mitten. - Blanda Kesella med mögelosten.
- Lägg en klick "kesellaost" på en laxhalvan och lite ärtskott. Lägg på den andra laxhalvan.
- Hetta upp grillpanna på högsta värmen och halstra laxbitarna 1-2 minuter på var sida.
1 minut = lätt rå innuti. Låt kallna.
Kockens kommentar
Önskas rätten varm: Sätt ugnen på 200°C. Sätt in fisken i ugnen i 5 minuter, efter att den halstrats 1 minut på var sida.
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)