Mickes ljumma eller varma stiltonlax (förrätt)
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 231
            Kcal / portion: 272
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 1088 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 19%
Fett: 17%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Skär laxen (utan skinn) i portionsbitar.
Halvera bitarna på mitten. - Blanda Kesella med mögelosten.
 - Lägg en klick "kesellaost" på en laxhalvan och lite ärtskott. Lägg på den andra laxhalvan.
 - Hetta upp grillpanna på högsta värmen och halstra laxbitarna 1-2 minuter på var sida.
1 minut = lätt rå innuti. Låt kallna. 
Kockens kommentar
Önskas rätten varm: Sätt ugnen på 200°C. Sätt in fisken i ugnen i 5 minuter, efter att den halstrats 1 minut på var sida.
Förrätter
- Brödförrätt
 - Salladsförrätter ¤
 - (Sallad till maten >)
 - Gröna förrätter
 - Kall förrättssoppa
 - Varm förrättssoppa
 - Blini-, crepes-, våffelförrätt
 - Fiskförrätter
 - Förrätt med räkor, kräftor
 - Hummerförrätter
 - Krabbförrätter
 - Förrätt med musslor
 - Ostronförrätter ¤
 - Övriga skaldjursförrätter
 - Köttförrätter
 - (Sillrätter >)