Fullkornspasta med chilipesto, pinjenötter och feta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fullkornspasta med chilipesto, pinjenötter och feta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 214

Kcal / portion: 686

GBR (GI) / port: 14

Recept: 2742 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 9%

Kolhydrater: 23%

Fibrer: 4%

Portionsvikt: 320 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Koka pasta enligt anvisning på förpackning.
  2. Rosta pinjenötter några minuter i panna på hög värme utan matfett tills de fått färg.
  3. Strimla soltorkade tomater.
  4. Häll bort pastavattnet i durkslag. Lägg tillbaka i kastrullen. Smula ner fetaost och tillsätt tomat och pesto. Blanda. Strö över rostade pinjenötter.

Kockens kommentar

Pesto smaksatt med chili finns att köpa i butik. Testa gärna att byta ut mot vanlig eller annan smaksatt pesto. Soltorkade tomater finns att köpa färdigstrimlade på burk. Komplettera gärna med hackad korv i anrättningen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem