
Pastasallad med skinka och medvurst
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 185

Kcal / portion: 602

GBR (GI) / port: 5
Recept: 2409 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 8%
Kolhydrater: 17%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Paprika röd-gul-grön 1.5 styck 2%
Sockerärter 150.0 gram 2%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (20 min )
- Koka pasta enligt anvisning på paketet.
Häll av vattnet i ett durkslag/såll.
Skölj den i kallt vatten och låt svalna. - Ansa och skär grönsaker i småbitar.
Förväll (koka hastigt) ev. ärterna en minut om så önskas (inte nödvändigt).
Skär skinka och medvurst i små bitar. - Blanda allt i en skål.
Krydda med salt och nyriven peppar.