Pastasallad med skinka och medvurst
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Paprika röd-gul-grön

1.5 

styck

Sockerärter

150.0 

gram

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pastasallad med skinka och medvurst

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 185

Kcal / portion: 602

GBR (GI) / port: 5

Recept: 2409 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 8%

Kolhydrater: 17%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 325 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Paprika röd-gul-grön 1.5 styck 2%

Sockerärter 150.0 gram 2%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Koka pasta enligt anvisning på paketet.
    Häll av vattnet i ett durkslag/såll.
    Skölj den i kallt vatten och låt svalna.

  2. Ansa och skär grönsaker i småbitar.
    Förväll (koka hastigt) ev. ärterna en minut om så önskas (inte nödvändigt).
    Skär skinka och medvurst i små bitar.

  3. Blanda allt i en skål.
    Krydda med salt och nyriven peppar.

PASSAR TILL

Vitt el. ljust matbröd

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem