
Kycklingpaj med svamp (buffé)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 154

Kcal / portion: 336

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2689 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 3%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (45 min + 1 tim )
Förbered i god tid:
- Förbered pajdeg. Se recept via länk i högerkolumnen. Förgrädda pajen.
- Skär kycklingfiléerna i små tärningar. Skala och hacka lök. Skär svamp och bacon i bitar.
- Fräs löken i lite smör på medellåg värme i cirka 5 minuter utan att bränna. Lägg över i en bunke.
- Höj värmen och stek kycklingen ett par minuter. Rör om. Lägg över i bunken.
- Stek bacon och svamp på medelhög värme tills det tagit färg. Lägg i bunken.
- Tillsätt crème fraiche i bunken, rör om. Smaksätt med salt, peppar och lite fond. Ställ in bunken i kylskåpet.
45 minuter före servering:
- Ta ut bunken ur kylen.
Sätt ugnen på 175°C. - Lägg fyllningen i pajformen och sätt den i ugnen tills allt blivit riktigt varmt, cirka 30 minuter.
- Tag ut och garnera med paprika och färsk timjan.