Kycklingpaj med svamp (buffé)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal bufféportioner: 8

Blandsallat

200.0 

gram

Paprika färsk

0.5 

styck

Timjan till garnering

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kycklingpaj med svamp (buffé)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 154

Kcal / portion: 336

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2689 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 3%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 218 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Blandsallat 200.0 gram 1%

Paprika färsk 0.5 styck 0%

Timjan till garnering %

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (45 min + 1 tim )


Förbered i god tid:

  1. Förbered pajdeg. Se recept via länk i högerkolumnen. Förgrädda pajen.

  2. Skär kycklingfiléerna i små tärningar. Skala och hacka lök. Skär svamp och bacon i bitar.

  3. Fräs löken i lite smör på medellåg värme i cirka 5 minuter utan att bränna. Lägg över i en bunke.

  4. Höj värmen och stek kycklingen ett par minuter. Rör om. Lägg över i bunken.

  5. Stek bacon och svamp på medelhög värme tills det tagit färg. Lägg i bunken. 

  6. Tillsätt crème fraiche i bunken, rör om. Smaksätt med salt, peppar och lite fond. Ställ in bunken i kylskåpet.

45 minuter före servering:

  1. Ta ut bunken ur kylen.
    Sätt ugnen på 175°C.

  2. Lägg fyllningen i pajformen och sätt den i ugnen tills allt blivit riktigt varmt, cirka 30 minuter.

  3. Tag ut och garnera med paprika och färsk timjan.

Kockens kommentar

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem