Ris ā la Campa, friluftsmat
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 2

el. torkat renkött

 

 

el. fisk

 

 

el. Quorn

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ris ā la Campa, friluftsmat

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 168

Kcal / portion: 487

GBR (GI) / port: 7

Recept: 973 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 4%

Kolhydrater: 22%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 290 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

el. torkat renkött 0%

el. fisk 0%

el. Quorn 0%

...

Skapat av
Primus

Tillagning (20 min )

  1. Skala och hacka lök.Tärna aprikoser.
  2. Fräs (lättstek) löken i matolja några minuter på medeldelvärme, tills den är glansig men inte bränd.
  3. Tillsätt aprikoser, ingefära och honung.
    Tillsätt snabbris och fräs det glansigt.
  4. Tillsätt vatten och låt sjuda under lock tills vattnet dunstat (cirka 5 minuter). Salta och peppra.
  5. Servera med valfritt tillbehör t.ex. stekt eller kall burkskinka, torkat renkött, quorn eller varför inte med nyfångad fisk.

Kockens kommentar

QuornŽ (registrerat varumärke) är ett vegetativt halv­fabrikat utvecklat i England 1985 och som idag odlas i stor omfattning. Det består av mycel från svampen Fusarium venenatum.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem