Lök- och potatissoppa (friluftsmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 2

 

Tillbehör:

 

Matbröd

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Lök- och potatissoppa (friluftsmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 39

Kcal / portion: 314

GBR (GI) / port: 3

Recept: 629 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 2%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 816 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Matbröd 0%

...

Skapat av
Primus

Tillagning (25 min )

  1. Skala lök, skiva den gula och finhacka vitlöken. Skala och tärna potatis.
  2. Fräs (lättstek) lök och vitlök med olja i en kastrull på medelvärme några minuter tills löken är glansig men inte bränd. 
  3. Tillsätt potatis, vatten, buljongtärning och mjölk(pulver). Koka upp och låt sjuda i ca 10 minuter tills potatisen mjuknat. Krydda med salt och peppar.
  4. Servera gärna med bröd.

Passar till

Campingbröd

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem