Rabarberpaj (utan socker)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Bitar: 8

 

Tillbehör:

 

Pajform (låg kant) >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rabarberpaj (utan socker)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 152

Kcal / portion: 124

GBR (GI) / port: 2

Recept: 988 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 7%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 82 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Pajform (låg kant) > %

...

Skapat av
Canderel

Tillagning (1 tim 45 min )

  1. Pajdeg: Knåda ihop alla ingredienser i en bunke, eller använd matberedare med kniv. Låt degen vila i kylskåp ca 30 min.

  2. Sätt ugnen på 175ºC.
    Kavla ut degen tunt och kläd en pajform.
    Förgrädda pajskalet i ugnen i ca 10 min.

  3. Skölj och ansa rabarbern. Dela i bitar.
    Fyll pajskalet med rabarber och strö över lite Canderel sötingsmedel (eller socker).
    Grädda i ugn 30-40 min.

Kockens kommentar

Canderel kan ersättas med samma volym socker. Rabarbern kan bytas ut mot andra frukter och bär.

SOCKERFRI EFTERRÄTT

Kiwisorbet

Jordgubbar i lime

Blåbär med färskostcrème

Marängsviss

Jordgubbs- & mascarponeknyten

Lyxig morotskaka

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem