Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 174

Kcal / portion: 799

GBR (GI) / port: 12
Recept: 3197 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 8%
Kolhydrater: 16%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Koka pasta enligt anvisning på paketet.
- Skala och finhacka vitlök. Finhacka persilja. Skiva tomater.
- Fräs vitlöken i lite olja några minuter på medelhög värme.
- Tillsätt musslor utan spad, tomat och grädde. Låt puttra ett par minuter. Tillsätt persilja och blanda med pastan. Smaka av med salt och peppar.