Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 416

Kcal / portion: 297

GBR (GI) / port: 4
Recept: 2968 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 28%
Kolhydrater: 38%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Marängbotten 2.0 styck 24%
Vispgrädde 4.0 dl 49%
Daim konfekt } 5.0 bitar 28%
...
![]()
Skapat av
Kockskolan
Tillagning (15 min )
- Finhacka eller mosa daimbitarna.
- Vispa grädden fast.
Blanda med daimhack.
Spar en del av hacket till garnering. - Bred daimgrädde på marängbottnarna och runtom. Jämna till tårtan med stekspade.
- Garnera med daimhack.
Kockens kommentar
Byt ut daimen mot annan krossbar konfektyr enligt egen smak.