Marinerad böckling
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Dill finhackad

2.0 

msk

Rädisa

3.0 

styck

Kapris

1.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Marinerad böckling

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 219

Kcal / portion: 313

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1251 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 16%

Fett: 17%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 143 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Dill finhackad 2.0 msk 0%

Rädisa 3.0 styck 0%

Kapris 1.0 msk 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Rensa böcklig från inälvor och ryggben.
    Tag ev. bort skinnet (=mer lättätet).
    Lägg upp på fat.

  2. Blanda marinadens ingredienser och häll den över böcklingen.

  3. Skala och finhacka lök.
    Finhacka gräslök, dill och rädisor.
    Strö hacket och kapris över böcklingen.

    Ställ gärna rätten kallt någon timme eller mer för att "dra".

Kockens kommentar

Böckling är sill/strömming som saltats och varmrökts, helst med lövträved och enris.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem