
Marinerad böckling
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 219

Kcal / portion: 313

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1251 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 16%
Fett: 17%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Dill finhackad 2.0 msk 0%
Rädisa 3.0 styck 0%
Kapris 1.0 msk 0%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (15 min )
- Rensa böcklig från inälvor och ryggben.
Tag ev. bort skinnet (=mer lättätet).
Lägg upp på fat. - Blanda marinadens ingredienser och häll den över böcklingen.
- Skala och finhacka lök.
Finhacka gräslök, dill och rädisor.
Strö hacket och kapris över böcklingen.
Ställ gärna rätten kallt någon timme eller mer för att "dra".
Kockens kommentar
Böckling är sill/strömming som saltats och varmrökts, helst med lövträved och enris.