Kladdkaka
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal bitar: 8

Florsocker till garnering

 

 

Citronmeliss torkad

 

 

Frukt eller bär

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kladdkaka

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 396

Kcal / portion: 393

GBR (GI) / port: 9

Recept: 3145 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 22%

Kolhydrater: 45%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 99 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Florsocker till garnering 0%

Citronmeliss torkad 0%

Frukt eller bär 0%

...

Skapat av
Sofia

Tillagning (35 min )

  1. Smält smöret i en kastrull eller i micron och låt det svalna något. Vispa ihop
    övriga ingredienser i en bunke.
    Tillsätt det smälta smöret.

  2. Smöra en rund ugnsfast pajform. Häll i smeten och sätt in i ugnen. Grädda kladdkakan på 150 grader mitt i ugnen i ca 25 min. Vispa grädde så länge.

  3. Tag ut kakan ur ugnen och låt den svalna. Skär den sedan i tårtbitar och lägg upp på fat. Sikta över florsocker och garnera med färsk frukt och citronmeliss, servera med den vispade grädden till.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem