Svensk Caesarsallad till maten
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Tillbehör:

 

Caesardressing }

1.0 

dl

Krutonger

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Svensk Caesarsallad till maten

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 140

Kcal / portion: 62

GBR (GI) / port: 0

Recept: 246 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 14%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 44 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Tillbehör:

Caesardressing } 1.0 dl 94%

Krutonger 0%

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (15 min + 15 min )

  1. Finns inte färdig dressing eller brödkrutonger, börja med att tillaga dessa tillbehör. Riv parmesan.

  2. Skölj och riv sallad i mindre bitar.
    Lägg salladen i en skål, tillsätt parmesan och häll över dressingen strax före servering. Blanda väl. Lägg upp och garnera med gräslök.

Kockens kommentar

Rätten uppfanns av Caesar Cardini år 1924, som drev en restaurang i Tijuana i norra Mexico. Såsen skall egentligen tillredas vid bordet, om det skall vara orginal. Gräslök ingår inte i originalreceptet.

Alternativ

Hemmagjorda brödkrutonger

Hemmagjord Caesardressing

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem