Löjromstoast eller forellromstoast
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal smörgåsar: 4

Gräddfil

4.0 

msk

Vitt matbröd skivor

4.0 

st stora

Bordssmör

40.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Löjromstoast eller forellromstoast

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 210

Kcal / portion: 270

GBR (GI) / port: 6

Recept: 1081 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 9%

Kolhydrater: 22%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 129 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Gräddfil 4.0 msk 8%

Vitt matbröd skivor 4.0 st stora 48%

Bordssmör 40.0 gram 25%

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Skala och finhacka lök.
  2. Rosta brödskivor. Skär av brödkanterna. Bred på smör om detta önskas.
  3. Fördela rommen på brödet. Toppa med gräddfil eller crème fraiche. Strö över hackad lök. Servera.

 

Kockens kommentar

Ett högklassigt alternativ till löjrom är den billigare forell-/laxrommen. Många är dock inte så fötjusta i den starkare fisksmaken denna rom har.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem