Räktartelette (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal: 6

Mjölk

1.0 

dl

Kajennpepparpulver

1.0 

krm

Färdig tartelett

6.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Räktartelette (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 166

Kcal / portion: 280

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1679 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 5%

Kolhydrater: 22%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 168 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Mjölk 1.0 dl 4%

Kajennpepparpulver 1.0 krm 0%

Färdig tartelett 6.0 styck 36%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Tillred sås enligt förpackning med mjölk och vatten.
  2. Tärna fiskbullar. Skala räkor och skär i mindre bitar. Tillsätt detta och kajennpeppar till såsen. Spara några räkor till garnering.
  3. Straxt före servering: Häll upp såsen i tarteletter. Garnera med en räka. Servera genast.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem