
Heta ostron med avokado (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 159

Kcal / portion: 364

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1455 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 15%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 4%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Så öppnas ostron > Äts ej
Så lagas ostron > Äts ej
Ostrontallrik > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (10 min )
- Öppna ostronen. Lägg upp på tallrik.
- Halvera avokadon och ta bort kärnan.
Riv försiktigt av avokadoskalet. Tärna avokadoköttet. Hacka persilja. - Lägg avokado i ostronen. Strö över hackad persilja.Stänk några droppar tabasco över.
Kockens kommentar
Knacka med knogen på färska ostron som är lite öppna för att se om de lever. Om de då inte sluter sig, kasta dem. Läs mer > Klicka på ingrediens Ostron.
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)