Vegetarisk irländsk soppa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Matbröd

8.0 

skivor

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Vegetarisk irländsk soppa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 59

Kcal / portion: 422

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1688 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 1%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 721 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Matbröd 8.0 skivor 37%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (35 min )

  1. Häll vatten, fond, linser och matvete i en gryta. Låt koka i cirka 10 minuter.
  2. Skala och fintärna rotfrukterna. Tillsätt dem i soppan och låt koka i ytterligare 10 minuter.
  3. Ansa och skiva purjolöken. Tillsätt den till soppan och koka 10 minuter till. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera gärna ett gott mörkt bröd eller hårt bröd till soppan.

Kockens kommentar

Välj olika rotsaker efter tillgång.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem