Karibisk fläsktaco med marinerad rödlök
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal tacos: 16

Kockskolan:

 

Så lagas fläskkarré >

 

 

Om tacos, tortillas >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Karibisk fläsktaco med marinerad rödlök

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 150

Kcal / portion: 139

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2217 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 9%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 93 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så lagas fläskkarré > Äts ej

Om tacos, tortillas > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (5 tim 20 min + 10 tim )

  1. Lökmarinering: Skala och skiva rödlök. Mosa oregano och blanda alla marinad­ingredienserna i en plastpåse (eller skål). Låt stå i 6 timmar och sedan i kyl över natt.
  2. Köttmarinering: Putsa och tärna köttet. Mosa oregano och finhacka lök. Blanda alla ingredienser väl i en skål. Ställ i kylskåp över natt.
  3. Nästa dag: Sätt ugnen på 175ºC.
  4. Lägg fläskköttet med marinad i en gryta. Sätt på grytlocket. Sätt in i ugn i cirka 3 timmar tills köttet är mört. Smaka av med salt och peppar. Strimla köttet med en gaffel.
  5. Värm upp taco i ugnen några minuter.
  6. Skala och skiva avokado. Klyfta lime.
  7. Lägg upp ingredienserna på olika fat och låt gästerna servera sig själva.

Kockens kommentar

Tacoskal är rostade vikta tortillas. Läs mer > Om tacos.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem