
Karibisk fläsktaco med marinerad rödlök
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 150

Kcal / portion: 139

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2217 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 9%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Så lagas fläskkarré > Äts ej
Om tacos, tortillas > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (5 tim 20 min + 10 tim )
- Lökmarinering: Skala och skiva rödlök. Mosa oregano och blanda alla marinadingredienserna i en plastpåse (eller skål). Låt stå i 6 timmar och sedan i kyl över natt.
- Köttmarinering: Putsa och tärna köttet. Mosa oregano och finhacka lök. Blanda alla ingredienser väl i en skål. Ställ i kylskåp över natt.
- Nästa dag: Sätt ugnen på 175ºC.
- Lägg fläskköttet med marinad i en gryta. Sätt på grytlocket. Sätt in i ugn i cirka 3 timmar tills köttet är mört. Smaka av med salt och peppar. Strimla köttet med en gaffel.
- Värm upp taco i ugnen några minuter.
- Skala och skiva avokado. Klyfta lime.
- Lägg upp ingredienserna på olika fat och låt gästerna servera sig själva.