
Marinerad syrlig lök
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 78

Kcal / portion: 112

GBR (GI) / port: 2
Recept: 449 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 0%
Fett: 0%
Kolhydrater: 19%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Oregano torkad 1.0 tsk 0%
Salt 1.0 tsk 0%
Vatten 1.0 dl 0%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (10 min + 10 tim )
- Skala och skiva rödlök. Mosa oregano.
- Blanda alla marinadingredienserna i en plastpåse (eller i skål).
- Låt stå i 6 timmar i rumstemperatur och sedan i kyl över natt.
Kockens kommentar
Marinaden kan stå kallt i upp till en vecka. Syrlig lök passar både till kött- och fiskrätter.