Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 110

Kcal / portion: 606

GBR (GI) / port: 3
Recept: 2422 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 5%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Hårt bröd 8.0 skivor 17%
Hårdost 100.0 gram 15%
Smör normalsaltat 50.0 gram 15%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (20 min )
- Ansa de färska bönorna (skär av kanterna) och skär i bitar. Skölj dem i vatten. Skala och riv eller mosa vitlök. Finhacka basilika. Riv ost.
- Koka upp vatten+fond och olja i kastrull. Tillsätt vitlök, linser, burkbönor och färska bönor. Låt koka upp.
- Tillsätt basilika och ost. Smaka av med salt och peppar.