
Wokad lamm med purjolök
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 120

Kcal / portion: 669

GBR (GI) / port: 25
Recept: 2675 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 2%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Koka ris enligt anvisning på förpackning.
- Tvätta purjolök och skär i tunna skivor. Skär bort hinnor och senor från köttet och skiva/strimla det smått.
- Woka: Hetta upp panna på högsta värme med lite sesamolja. När oljan är het, lägg ner purjolöken och stek den ett par minuter under omrörning. Ta ur, lägg åt sidan.
- Woka lammköttet i het olja några minuter under omrörning. Tillsätt soja, lite extra sesamoljan, sherry och ostronsås. Smaka av med salt. Blanda ner purjolöken och låt allt bli varmt.