Wokad lamm med purjolök
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas lammstek >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Wokad lamm med purjolök

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 120

Kcal / portion: 669

GBR (GI) / port: 25

Recept: 2675 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 2%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 559 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas lammstek > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Koka ris enligt anvisning på förpackning.
  2. Tvätta purjolök och skär i tunna skivor. Skär bort hinnor och senor från köttet och skiva/strimla det smått.
  3. Woka: Hetta upp panna på högsta värme med lite sesamolja. När oljan är het, lägg ner purjolöken och stek den ett par minuter under omrörning. Ta ur, lägg åt sidan.
  4. Woka lammköttet i het olja några minuter under omrörning. Tillsätt soja, lite extra sesamoljan, sherry och ostronsås. Smaka av med salt. Blanda ner purjolöken och låt allt bli varmt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem