
Japansk misosoppa (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 19

Kcal / portion: 30

GBR (GI) / port: 0
Recept: 122 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 1%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min )
- Ta bort stjälkarna på spenaten. Skär tofu i tärningar.
- Häll vatten och misopulver i en kastrull.
(Vattenmängd enligt förpackning). Tillsätt tofu och spenat. Låt koka upp.
Kockens kommentar
Miso är en traditionell japansk sojaprodukt, vanligen framställd av soja och ris eller korn, salt och vatten. Miso finns att köpa i portionspåsar eller som pasta. Tofu är en sojaost som används på allehanda sätt i det japanska köket. Friteras, grillas, eller kokas i soppor och grytor Läs mer > Klicka på ingredienserna. Misosoppa brukar man få på sushirestauranger.
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)