Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 181

Kcal / portion: 159

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1909 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 8%
Kolhydrater: 15%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (35 min )
- Bryn köttfärsen i matfettet på medelhög värme. Finfördela köttet med hjälp av en trägaffel.
- Tillsätt kryddmix och vatten. Låt koka utan lock i 5-10 minuter, tills vätskan har kokat in. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp i en skål.
- Sätt ugnen på 175ºC.
- Skala och finhacka lök. Ansa paprika (ta bort skaft och vitt innanmäte) och finhacka den. Riv sallat och riv hårdost. Lägg ingredienserna i olika skålar.
- Finhacka jalapeno och blanda med lingonsylt. Lägg i en skål.
- Lägg in tacoskalen i ugnen i cirka 3 minuter.
- Ställ fram skal och skålar och låt gästerna blanda enligt egen smak.