Karrésmörgås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal smörgåsar: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas fläskkarré >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Karrésmörgås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 159

Kcal / portion: 605

GBR (GI) / port: 10

Recept: 2418 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 7%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 381 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas fläskkarré > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Skär köttet i tunna skivor. Skiva tomater.
  2. Dela franskbrödet och bred på smör eller margarin.
  3. Lägg sallatsblad på underbrödet, sedan 4-5 skivor kött och salta lätt, senap och tomatskivor, sallat igen och ytterligare 4-5 köttskivor och överst den andra brödhalvan.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem