Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 159

Kcal / portion: 605

GBR (GI) / port: 10
Recept: 2418 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 7%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min )
- Skär köttet i tunna skivor. Skiva tomater.
- Dela franskbrödet och bred på smör eller margarin.
- Lägg sallatsblad på underbrödet, sedan 4-5 skivor kött och salta lätt, senap och tomatskivor, sallat igen och ytterligare 4-5 köttskivor och överst den andra brödhalvan.