Wokad fläskfilé med nudlar och nötter
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Så lagas fläskfilé >

 

 

Om nudlar >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Wokad fläskfilé med nudlar och nötter

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 120

Kcal / portion: 448

GBR (GI) / port: 27

Recept: 1791 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 2%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 372 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så lagas fläskfilé > Äts ej

Om nudlar > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (50 min )

  1. Skala av det torra yttre skalet på citron­gräset och skiva den tjocka rotdelen. Ansa och skiva salladslök.
  2. Skär bort hinnor på filén. Strimla köttet.
    Lägg köttet i en skål med salt, citrongräs och salladslök. Låt stå 30 minuter.
  3. Skala och finhacka vitlök. Ansa/hacka chili.
  4. Woka: Hetta upp (wok-)panna på högsta värme. Ringla ner olja så att pannan blir tunt infettad. Tillsätt kött med tillbehör och stek i någon minut. Rör om då och då.
  5. Tillsätt vitlök, chili och svartpeppar. Tillsätt socker, fisksås, och jordnötter. Blanda väl. Stek några minuter till.
  6. Nudlar: Koka samtidigt upp vatten och lägg i nudlar. De är klara efter någon minut. Häll av vattnet.

Alternativt tillbehör

Kokt ris

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem