Salladswrap med lammfärswok
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Tillbehör:

 

Långkornigt ris

3.0 

dl

Isbergssallat

1.0 

huvud

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Salladswrap med lammfärswok

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 131

Kcal / portion: 640

GBR (GI) / port: 12

Recept: 2560 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 6%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 489 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Tillbehör:

Långkornigt ris 3.0 dl 35%

Isbergssallat 1.0 huvud 3%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (35 min )

  1. Koka ris enligt  anvisning på förpackning.
  2. Skala och finhacka vitlök. Hetta upp (wok-)panna på högsta värme. Ringla lite matolja i pannan.
  3. Tillsätt färs, vitlök, chilipulver, koriander och spiskummin. Finfördela färsen med en trägaffel eller dylikt och rör om. Stek 3-5 minuter till fin brun färg.
  4. Ansa och skiva salladslök tunt. Tillsätt löken och fond med vatten i pannan. Låt koka tills all vätska kokat bort.
  5. Servera med sallad. Pressa limesaft över.

Kockens kommentar

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem