Salladswrap med lammfärswok
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 131
            Kcal / portion: 640
            GBR (GI) / port: 12
Recept: 2560 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 6%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Tillbehör:
Långkornigt ris 3.0 dl 35%
Isbergssallat 1.0 huvud 3%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (35 min )
- Koka ris enligt  anvisning på förpackning. 
 - Skala och finhacka vitlök. Hetta upp (wok-)panna på högsta värme. Ringla lite matolja i pannan.
 - Tillsätt färs, vitlök, chilipulver, koriander och spiskummin. Finfördela färsen med en trägaffel eller dylikt och rör om. Stek 3-5 minuter till fin brun färg.
 - Ansa och skiva salladslök tunt. Tillsätt löken och fond med vatten i pannan. Låt koka tills all vätska kokat bort.
 - Servera med sallad. Pressa limesaft över.