Cowboygryta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Matbröd

8.0 

skivor

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Cowboygryta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 147

Kcal / portion: 757

GBR (GI) / port: 4

Recept: 3030 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 8%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 516 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Matbröd 8.0 skivor 21%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Ansa jalapeno och paprika (ta bort stjälk och vitt innanmäte). Skär i bitar. Finhacka persilja. Skär fläsket i tärningar.
  2. Hetta upp en stor stekpanna/gryta på medelhög värme. Lägg i fläsket och stek några minuter.
  3. Tillsätt köttfärs och eventuellt lite extra matfett. Finfördela färsen med en trägaffel. Stek ytterligare några minuter under omröring tills fin färg.
  4. Tillsätt bönor och krossade tomater. Tillsätt paprika, jalapeno och socker. Smaka av med chili, salt och peppar. Låt småkoka i cirka 30 minuter.
  5. Lägg upp och strö hackad persilja över.

Kockens kommentar

Näringsberäkning: Stekfläsk som steks tappar mycket fett och vatten vid stekning. För att få rätta vikt- och näringsvärden kan man i systemet välja speciella ingredienser till exempel " Stekfläsk som knapersteks". Läs mer, klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem