Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 147

Kcal / portion: 757

GBR (GI) / port: 4
Recept: 3030 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 8%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Ansa jalapeno och paprika (ta bort stjälk och vitt innanmäte). Skär i bitar. Finhacka persilja. Skär fläsket i tärningar.
- Hetta upp en stor stekpanna/gryta på medelhög värme. Lägg i fläsket och stek några minuter.
- Tillsätt köttfärs och eventuellt lite extra matfett. Finfördela färsen med en trägaffel. Stek ytterligare några minuter under omröring tills fin färg.
- Tillsätt bönor och krossade tomater. Tillsätt paprika, jalapeno och socker. Smaka av med chili, salt och peppar. Låt småkoka i cirka 30 minuter.
- Lägg upp och strö hackad persilja över.