Ljummen endivesallad med brieost och bacon (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Gräslök

1.0 

knippe

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ljummen endivesallad med brieost och bacon (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 355

Kcal / portion: 868

GBR (GI) / port: 0

Recept: 3471 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 40%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 244 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Gräslök 1.0 knippe 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (12 min )

  1. Sätt ugnen på 250ºC.
  2. Skär endiverna i 5 cm stora skivor. Finhacka gräslök. Skär brien i bitar.
  3. Blanda dressing, det vill säga vinäger med olivolja.
  4. Stek bacon knaprig i panna.
  5. Lägg brien i ugnssäker form och sätt in i ugnen 1-2 minuter tills den börjar smälta.
  6. Blanda brie, bacon och endivesallat. Häll över dressing och garnera med gräslök.

Kockens kommentar

Näringsberäkning: Bacon som steks tappar mycket fett och vatten vid stekning. För att få rätta vikt- och näringsvärden kan man i systemet välja speciella ingredienser till exempel "Bacon som knapersteks". Läs mer, klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem