Briecroissant med spenat
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om gifflar, croissant >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Briecroissant med spenat

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 315

Kcal / portion: 382

GBR (GI) / port: 6

Recept: 1527 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 22%

Kolhydrater: 19%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 121 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om gifflar, croissant > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Sätt på ugnsgrillen.
  2. Skala och finhacka vitlök.
  3. Stek spenaten i lite matfett tillsammans med vitlök i 1-2 minuter på medelhög värme.
  4. Skär upp croissanten. Lägg i spenat och skivad brie.
  5. Sätt in i grillen 1-2 minuter tills osten smält.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem