Butterfield´s Mushroom Bisk - krämig champinjonsoppa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Så lagas svamp >

 

 

Om bisque >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Butterfield´s Mushroom Bisk - krämig champinjonsoppa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 276

Kcal / portion: 1329

GBR (GI) / port: 1

Recept: 5316 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 26%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 482 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så lagas svamp > Äts ej

Om bisque > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Rensa svampen och skär i skivor. Skala och hacka lök. Hacka persilja.
  2. Torrstek svampen i kastrull utan fett. När inget mer vatten kommer ut i pannan tillsätts matfett och lök. Fräs några minuter på medelvärme så att löken blir glansig utan att brynas.
  3. Tillsätt grädde, fond, och balsam­vinäger. Låt småkoka i 15 minuter.
  4. Tillsätt persilja och mixa med stav tills slät och fin.
  5. Vispa ner smör. Tillsätt konjak och låt koka upp. Smaka av med salt och peppar.
  6. Garnera med lite hackad persilja.

Kockens kommentar

Butterfield´s är en restaurang på Sunset Blvd, West Hollywood, känd för denna soppa och för sina brunches. Om man vill, kan hälften av grädden bytas ut mot mjölk. Halvera mängden om soppan skall serveras som förrätt.


Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem