Tunnbrödsrulle med sill och färsk potatis
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Gräddfil

1.0 

dl

Smör normalsaltat

 

 

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Tunnbrödsrulle med sill och färsk potatis

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 131

Kcal / portion: 388

GBR (GI) / port: 6

Recept: 1552 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 4%

Kolhydrater: 17%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 297 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Gräddfil 1.0 dl 9%

Smör normalsaltat 0%

Salt 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Borsta potatisen ren med mjuk borste. Koka potatisen 10-15 minuter tills den mjuknat, men fortfarande är fast. Skär i bitar.
  2. Lägg ut en skiva tunnbröd och bred eventuellt på lite smör. Lägg på ett stort salladsblad, potatisbitar, sillbitar och gräslöksstrån.
  3. Tillsätt lite gräddfil om så önskas. Rulla ihop brödet till en strut och servera.

Kockens kommentar

Denna rätt kan med fördel ätas utan sill, men då gärna med lite smör och salt till. Eller så kan man byta ut sillen mot lax eller dylikt. Bra enkel sommarmat på överbliven potatis och annat.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem