Grönsaksfyllda laxpelare med dill- och senapssås (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Dill- och senapssås färdig

1.0 

dl

 

Ger 1 pelare/portion

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Grönsaksfyllda laxpelare med dill- och senapssås (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 154

Kcal / portion: 246

GBR (GI) / port: 0

Recept: 985 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 12%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 160 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Dill- och senapssås färdig 1.0 dl 44%

 

Ger 1 pelare/portion 

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Skär av salladslöken i 10-15 cm långa bitar. Skär av sparrisen, i cirka 10 cm långa överdelar. Skär cirka 10 cm långa gurkstänger.
  2. Skär raka rektangulära smala bitar av ost cirka 7 cm långa. Ta av basilikabladen från stjälkarna.
  3. Koka upp vatten. Koka sparris i högst 1 minut. Ta ur och spola i kallt vatten.
  4. Lägg ihop 1 sommarlök, en sparris, en gurkbit, en ostbit och 1-2 basilikablad. Linda 1 skiva lax runt foten. Ställ upp pelarna på tallrik.
  5. Häll på lite sås.

Kockens kommentar

Laxskivorna skall helst vara kalla och lite fasta i köttet för att få vackra pelare.

Alternativ

Grönsaksfyllda parmapelare

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem