Flatål med äggula och gräslök (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Läs om:

 

Hotade fiskarter >

 

 

Så röks fisk >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Flatål med äggula och gräslök (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 342

Kcal / portion: 208

GBR (GI) / port: 0

Recept: 830 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 15%

Fett: 31%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 61 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Läs om:

Hotade fiskarter > %

Så röks fisk > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning

  1. Lägg 3 stora skivor flatål per tallrik.
  2. Finhacka gräslök och lägg i en ring ovanpå ålen.
  3. Lägg en äggula mitt i ringen.

Kockens kommentar

Flatål är ål som är utplattad (ryggrad/ben har avlägsnats och ålen har vikts ut) i stället för naturligt rund. Avser vanligtvis rökt ål. Ål är akut utrotningshotad enligt WWF.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem