Risoni med vindruvor, tillbehör till mat
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om dekorativ pasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Risoni med vindruvor, tillbehör till mat

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 107

Kcal / portion: 230

GBR (GI) / port: 12

Recept: 920 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 0%

Kolhydrater: 21%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 215 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om dekorativ pasta > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Koka risonin i lättsaltat vatten i cirka 10 minuter (se förpackning).
  2. Tvätta och dela druvorna på mitten. Ta ur eventuella kärnor. Skölj och finstrimla sallat.
  3. Blanda risoni med druvor och sallad. Häll över lite olivolja. Smaka av.

Kockens kommentar

Risoni är pastakorn som används i soppa eller på samma sätt som ris till maträtter. Läs mer > Om dekorativ pasta.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem