
Risoni med vindruvor, tillbehör till mat
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 107

Kcal / portion: 230

GBR (GI) / port: 12
Recept: 920 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 0%
Kolhydrater: 21%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Koka risonin i lättsaltat vatten i cirka 10 minuter (se förpackning).
- Tvätta och dela druvorna på mitten. Ta ur eventuella kärnor. Skölj och finstrimla sallat.
- Blanda risoni med druvor och sallad. Häll över lite olivolja. Smaka av.
Kockens kommentar
Risoni är pastakorn som används i soppa eller på samma sätt som ris till maträtter. Läs mer > Om dekorativ pasta.