
Sallad med pasta, skinka och medvurst
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 152

Kcal / portion: 782

GBR (GI) / port: 13
Recept: 3129 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 5%
Kolhydrater: 17%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om pasta > Äts ej
Om dekorativ pasta > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (20 min )
- Koka pasta enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet i ett durkslag/såll. Skölj den i kallt vatten och låt svalna.
- Ansa och skär grönsaker i småbitar. Förväll (koka hastigt) eventuellt ärterna en minut om så önskas (inte nödvändigt). Skär skinka och medvurst i små bitar.
- Blanda allt i en skål. Krydda med salt och nyriven peppar.