Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 57
            Kcal / portion: 124
            GBR (GI) / port: 2
Recept: 498 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 0%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Rengör och ansa frukt. Skär i små bitar. Skiva salladslök (den vita delen + lite grönt). Blanda allt i en serveringsskål. Salladslök ger extra piff åt anrättningen.
 - Dra cirka tio varv med svartpepparkvarnen över frukten. Pepparn förhöjer smaken.
 - Servera eventuellt med glass eller sorbet.
 
Kockens kommentar
Välj ingredienser efter säsong och tillgång.
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
 - Inlagd, macererad frukt ¤
 - Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
 - Krämefterrätt, pannacotta, pudding
 - Fromage, mousse ¤
 - Maräng ¤
 - Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
 - Hemlagad glass ¤
 - Glassdessert ¤
 - Sorbet, sherbet, granité ¤
 - Cheesecakes ¤
 - Ostefterrätter
 - (Paj, tårta, bakelse >)
 - (Varma efterrätter >)