Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 57

Kcal / portion: 124

GBR (GI) / port: 2
Recept: 498 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 0%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Rengör och ansa frukt. Skär i små bitar. Skiva salladslök (den vita delen + lite grönt). Blanda allt i en serveringsskål. Salladslök ger extra piff åt anrättningen.
- Dra cirka tio varv med svartpepparkvarnen över frukten. Pepparn förhöjer smaken.
- Servera eventuellt med glass eller sorbet.
Kockens kommentar
Välj ingredienser efter säsong och tillgång.
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)