Parmafylld kyckling med ägg och sparris
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Grön sparris färsk

2.0 

knippen

Olivolja

1.0 

msk

Parmesan nyriven

1.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Parmafylld kyckling med ägg och sparris

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 174

Kcal / portion: 752

GBR (GI) / port: 0

Recept: 3007 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 20%

Fett: 10%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 432 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Grön sparris färsk 2.0 knippen 3%

Olivolja 1.0 msk 4%

Parmesan nyriven 1.0 dl 6%

...

Skapat av
Sofia

Tillagning (45 min )

  1. Hacka soltorkade tomater, oliver och basilika. Blanda med philadelfiaost i en skål. Låt stå i några minuter.
  2. Sätt ugnen på 175°C.
  3. Banka ut kycklingfiléerna tills de är ca 0,5 cm tjocka. Lägg en skinkbit ovanpå. Bred på ett lager med philadelfiafyllningen och rulla ihop. Fäst rullarna med tandpetare.
  4. Lägg kycklingrullarna på ett ugnssäkert fat eller en plåt. Salta och peppra lätt. Sätt i ugn ca 15 minuter. Tag ut och låt svalna. Förvara gärna i kylskåp innan servering.
  5. Koka ägg i lättsaltat vatten i 7-8 minuter. Tag ur äggen och lägg i sparrisen, som kokas i 3-5 minuter. Tag ur sparrisen och låt rinna av i ett durkslag.
  6. Lägg upp allt som på bilden. Ringla över olivolja samt strö över lite parmesanost.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem