Rödspättaceviche (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Matring >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rödspättaceviche (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 65

Kcal / portion: 216

GBR (GI) / port: 2

Recept: 862 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 2%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 332 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Matring > %

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min + 1 tim )

  1. Filéa fisk om nödvändigt. Lägg i en skål. Idealiskt är om filéerna är cirka 3 cm breda, dvs spättorna bör inte vara alltför stora.
  2. Pressa juicen från 2 av 3 apelsiner. Häll juicen över fisken och se till att all fisk får kontakt med saften. Sätt kallt i 1 timme.
  3. Skala resterande apelsin och avlägsna hinnan från klyftorna. Dela i mindre bitar. Ansa/skala rädisor, avokado och purjolök samt skär i små tärningar. Dela tomaterna och gröp ur det mjuka, samt tärna köttet. Finhacka gräslök. Blanda.
  4. Ta fisken ur marinaden. Använd en stor matring och dekorera innersidan med filéer. Fyll upp i mitten med grönsaksröran. Ta bort matringen och gör nästa portion.
  5. Häll ev. lite av apelsinmarinaden runt fisken.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem