Lax ceviche (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Tillbehör:

 

Persilja till garnering

2.0 

kvistar

Matbröd gärna mörkt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Lax ceviche (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 131

Kcal / portion: 202

GBR (GI) / port: 1

Recept: 809 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 5%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 154 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Tillbehör:

Persilja till garnering 2.0 kvistar 0%

Matbröd gärna mörkt 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min + 30 min )

  1. Rensa och filéa fisken om så behövs. Skär fisken i tärningar. Lägg den färska laxen i en skål.
  2. Rulla limen med handen för att den skall bli mjuk, då ger den ifrån sig mer saft. Pressa limen och häll över den färska laxen. Rör om med sked så att all fisk "limas". Sätt kallt i 30 minuter.
  3. Tag fisken ur marinaden och blanda med övriga ingredienser. Smaka av med chili. Garnera med finhackad persilja.
  4. Servera ett gott bröd till.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem