
Lax ceviche (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 131

Kcal / portion: 202

GBR (GI) / port: 1
Recept: 809 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 5%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min + 30 min )
- Rensa och filéa fisken om så behövs. Skär fisken i tärningar. Lägg den färska laxen i en skål.
- Rulla limen med handen för att den skall bli mjuk, då ger den ifrån sig mer saft. Pressa limen och häll över den färska laxen. Rör om med sked så att all fisk "limas". Sätt kallt i 30 minuter.
- Tag fisken ur marinaden och blanda med övriga ingredienser. Smaka av med chili. Garnera med finhackad persilja.
- Servera ett gott bröd till.
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)