Yoghurt med müsli och färsk frukt
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Äpple utan skal

1.0 

styck

Vindruvor

20.0 

styck

Physalis

100.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Yoghurt med müsli och färsk frukt

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 77

Kcal / portion: 306

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1223 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 2%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 396 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Äpple utan skal 1.0 styck 5%

Vindruvor 20.0 styck 18%

Physalis 100.0 gram 4%

...

Skapat av
Sofia

Tillagning (5 min )

  1. Skär den färska frukten i mindre bitar.
  2. Häll upp yoghurten i djupa tallrikar. Lägg frukten ovanpå filen och strö över müsli.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem