
Entrecoterulader med rödbetssalsa
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 120

Kcal / portion: 629

GBR (GI) / port: 6
Recept: 2518 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 7%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (45 min )
- Skala och dela potatisen i mindre bitar. Koka den mjuk.
- Salsa: Skär salladslök i skivor och hacka rödbetor i tärningar. Blanda lök, rödbetor och kapris.
- Mosa potatisen med potatisstöt. Blanda med grädde och tryffelolja. Smaka av med salt.
- Banka ut köttet till lövtunna skivor. Lägg en sträng potatismos per köttskiva och klä in den med en ny köttskiva, som bilden visar. Vik upp kanterna till en rullad.
- Koka upp vatten med fond. Häll het buljongen över köttet.
- Servera med rödbetssalsan.
Kockens kommentar
Denna rätt kan fungera som förrätt. Halvera i så fall ingrediensmängderna och skär "korvarna" i 3 cm-bitar.