Konjaksblåbärssås till efterrätt
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal dl: 2

Strösocker

0.5 

dl

Konjak/brandy

2.5 

msk

Maizena ljus

2.0 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Konjaksblåbärssås till efterrätt

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 154

Kcal / portion: 190

GBR (GI) / port: 5

Recept: 379 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 1%

Kolhydrater: 27%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 123 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Strösocker 0.5 dl 50%

Konjak/brandy 2.5 msk 20%

Maizena ljus 2.0 tsk 5%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Blanda socker, konjak och blåbär i en kastrull. låt koka upp på medellåg värme.
  2. Tag av från plattan och tillsätt 2 tsk maizena om såsen önskas tjockare.
  3. Servera blåbärssåsen till pajer, mousse, puddingar eller pannkakor.

Passar till

Efterrätter t.ex. cheesecake

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem