Tonfiskmousse (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om paté >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Tonfiskmousse (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 183

Kcal / portion: 230

GBR (GI) / port: 0

Recept: 919 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 12%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 126 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om paté > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (15 min + 2 tim )

  1. Lägg gelatinbladen i det vita vinet.
  2. Blanda tonfisk med olja, persilja, salt, peppar och senap.
  3. Rör ner gelatinblad och vinet samt färskosten.
  4. Häll allt i en smord bakform och låt stelna cirka 2 timmar i kylskåpet.
  5. Stjälp upp moussen på ett fat och dekorera med en kvist persilja. Servera.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem