
Tonfiskmousse (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 183

Kcal / portion: 230

GBR (GI) / port: 0
Recept: 919 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 12%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min + 2 tim )
- Lägg gelatinbladen i det vita vinet.
- Blanda tonfisk med olja, persilja, salt, peppar och senap.
- Rör ner gelatinblad och vinet samt färskosten.
- Häll allt i en smord bakform och låt stelna cirka 2 timmar i kylskåpet.
- Stjälp upp moussen på ett fat och dekorera med en kvist persilja. Servera.
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)