Tonfiskmousse (förrätt)
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 183
            Kcal / portion: 230
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 919 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 12%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min + 2 tim )
- Lägg gelatinbladen i det vita vinet.
 - Blanda tonfisk med olja, persilja, salt, peppar och senap.
 - Rör ner gelatinblad och vinet samt färskosten. 
 - Häll allt i en smord bakform och låt stelna cirka 2 timmar i kylskåpet.
 - Stjälp upp moussen på ett fat och dekorera med en kvist persilja. Servera.
 
Förrätter
- Brödförrätt
 - Salladsförrätter ¤
 - (Sallad till maten >)
 - Gröna förrätter
 - Kall förrättssoppa
 - Varm förrättssoppa
 - Blini-, crepes-, våffelförrätt
 - Fiskförrätter
 - Förrätt med räkor, kräftor
 - Hummerförrätter
 - Krabbförrätter
 - Förrätt med musslor
 - Ostronförrätter ¤
 - Övriga skaldjursförrätter
 - Köttförrätter
 - (Sillrätter >)