Räksmörgås med ägg
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Svartpeppar nymald

 

 

 

Ger 1 smörgås/portion

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Räksmörgås med ägg

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 191

Kcal / portion: 423

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1692 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 10%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 222 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Svartpeppar nymald 0%

 

Ger 1 smörgås/portion 

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (17 min )

  1. Hårdkoka ägg och låt dem svalna. Skala ägg och räkor. Skiva gurkan.
  2. Bred matfett på brödet, lägg på gurkskivor och dekorera med räkorna.
  3. Placera en ägghalva på varje smörgås och garnera med majonnäs och gräslök. Toppa med forellrom. Mal svartpeppar över.

Passar till

Hemlagad majonnäs

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem