
Räksmörgås med ägg
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 191

Kcal / portion: 423

GBR (GI) / port: 4
Recept: 1692 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 10%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (17 min )
- Hårdkoka ägg och låt dem svalna. Skala ägg och räkor. Skiva gurkan.
- Bred matfett på brödet, lägg på gurkskivor och dekorera med räkorna.
- Placera en ägghalva på varje smörgås och garnera med majonnäs och gräslök. Toppa med forellrom. Mal svartpeppar över.