
Potatis- och rotfruktssoppa
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 71

Kcal / portion: 408

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1633 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 3%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (25 min )
- Skala rotfrukterna och hacka i småbitar. Skiva purjolök.
- Koka upp vatten+fond med kryddor. Sänk värmen och tillsätt grönsakerna. Låt småkoka i cirka 10 minuter.
- Lägg upp i en djup tallrik. Servera hård ostsmörgås till soppan.