Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 168

Kcal / portion: 580

GBR (GI) / port: 2
Recept: 2320 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 9%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Ingefära färskriven 4.0 msk 2%
Wasabipasta } 4.0 tsk 2%
Mango 1.0 styck 7%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (20 min )
- Hacka mango och blanda med mangochutney.
- Riv ingefära och lägg bredvid en liten tsk med wasabipasta på varje tallrik.
- Vispa ihop ägg och kokosmjölk. Vänd brödskivorna i vispet och stek dem sedan i smör på medelhög värme tills de fått en fin gyllenbrun färg.
- Tag ur brödskivorna ur pannan och lägg i ytterligare lite matfett. Stek fisken på medelhög värme tills den fått fin gyllenbrun färg. Smaksätt med salt.
- Lägg upp fisken på tallrikarna och skeda upp mangosalsa med färsk mango vid sidan om. Servera.
Kockens kommentar
Makrill är en annan bra fisk att använda till denna rätt.