Kantarellmacka
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Formfranska

4.0 

skivor

Smör el. margarin

50.0 

gram

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kantarellmacka

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 294

Kcal / portion: 383

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1532 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 27%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 130 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Formfranska 4.0 skivor 14%

Smör el. margarin 50.0 gram 24%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Sofia

Tillagning (15 min )

  1. Rensa och finhacka svampen. Lägg i skål.
  2. Hetta upp hälften av smöret i en stekpanna och stek formbrödsskivorna på medelhög värme tills de blir gyllenbruna. Tag av och lägg upp skivorna på fat.
  3. Stek samtidigt svampen i en annan torr panna tills allt vatten har kokat bort. Tillsätt matfett och stek vidare i några minuter. 
  4. Tillsätt kryddor och vispgrädden. Sänk värmen till medellåg och låt grädden koka in i svampen. Blandningen är färdig när den är krämig.
  5. Blanda i timjan och lägg upp kantarell-blandningen på formbrödsskivorna.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem