
Tacos med ankbröst och svart böndip
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 197

Kcal / portion: 1070

GBR (GI) / port: 4
Recept: 4279 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 14%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (1 tim 10 min )
- Sätt ugnen på 100°C.
- Ankbröst: Stek ankbrösten i matfett på hög värme i en stekpanna tills ytan fått fin färg, cirka 5 minuter på fettsidan och 3 minuter på köttsidan. Salta och peppra. Sätt in en stektermometer långt in i mittten av köttet. Sätt in i ugnen i cirka 1 timme till kärntemperatur 58°C.
- Tillbehör: Skala och skär mango i tärningar. Tärna tomater. Skala och hacka lök. Mosa svarta bönor. Lägg i skålar. Lägg också i skål chili tomatsås eller annan stark chilisås. Skiva ankbrösten på längden när den är klar.
- Värm tacoskalen i ugnen de sista 5 minutrarna.
- Servera: Låt gästerna servera sig själva.