
Enkel havssallad (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 56

Kcal / portion: 122

GBR (GI) / port: 0
Recept: 488 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 1%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Isbergssallat 1.0 huvud 18%
Tonfiskfilé 200.0 gram 57%
Forellrom saltad 100.0 gram 26%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (5 min )
- Skölj och strimla salladen. Fördela salladen på fyra fat.
- Skär den råa tonfisksfilén i bitar och lägg ovanpå salladen.
- Avsluta med att ringla över rikligt med forellrom. Servera.
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)